System - Configuration - NDG Theme - Browser Support Messages - Unsupported Browser Message

System - Configuration - NDG Theme - Browser Support Messages - iPhone/iPad Message

System - Configuration - NDG Theme - Browser Support Messages - Android Message

You have reached the website

ODKRYJ TECHNOLOGIĘ KRYJĄCĄ
SIĘ ZA ARCYDZIEŁEM


BO IDEALNA KAWA WYMAGA
IDEALNEGO CIŚNIENIA

Wiemy, że bardzo łatwo jest
rozmarzyć się przy filiżance kawy
NESCAFE® Dolce Gusto®…
ale czy zastanawiałeś się kiedyś
nad tym jak udało nam się zamknąć
jakość kawy jak z kawiarni w tak
małej kapsułce?

Innowacyjna technologia i specjalnie
zaprojektowane kapsułki
NESCAFE® Dolce Gusto®
automatycznie regulują wysokość
potrzebnego ciśnienia. Dlatego
niezależnie od tego czy przygotowujesz
intensywne Espresso czy delikatne
trójwarstwowe Latte Macchiato,
możesz być pewny, że Twoja kawa
będzie tak perfekcyjna,
jak powinna być!

W większości naszych kapsułek
znajduje się najwyższej jakości,
mielona kawa Arabica*, a do każdego
typu kawy tworzymy specjalną
mieszankę ziaren najlepiej
podkreślającą jej smak.
Hermetyczne zamknięcie kawy w
kapsułce gwarantuje jej wspaniały
aromat i świeżość.

*Cortado Espresso Macchiato,
Cafe Au Lait, Mocha i Cappuccino Ice
zawierają kawę rozpuszczalną.

Kiedy kapsułka zostaje włożona do ekspresu, igła przebija wieczko, a do wnętrza kapsułki tłoczona jest woda pod wysokim ciśnieniem.
1
Woda przenika poprzez perforowaną membranę, docierając do porcji palonej, mielonej kawy.
2
Pod wpływem ciśnienia plastikowy krążek przebija aluminiową folię, dozując ciśnienie w zależności od rodzaju przygotowywanej kawy. Następnie kawa spływa do filiżanki lub szklanki. I gotowe!
3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRZEJDŹ DO NASTĘPNEJ SEKCJI