You have reached the website
Zmień hasło
You have a subscription product in your cart. In order to add this type of product, you can clear current cart or add the new product to the subscription.

Kawowe fondue
Składniki:
- 2 filiżanki NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso
- 170 ml mleka skondensowanego
- 200 g gorzkiej czekolady
- łyżki likieru kawowego
- owoce do zanurzenia
Przepis:
Na małym ogniu zagrzej mleko (uważaj, aby nie zawrzało). Dodaj do niego czekoladę i mieszaj do uzyskania gładkiej masy. Przygotuj Espresso i dodaj do niego likier, następnie całość połącz z masą czekoladową. Tak przygotowane fondue przelej do naczynia podtrzymującego stałą temperaturę. Nie zapomnij przygotować ulubione owoce do zanurzenia.
Spróbuj również:

Malinowe
tiramisu Kawowy deser lodowy z dodatkiem malin, przez który pokochasz słodkie podwieczorki. Zobacz

Truflowe
babeczki Nieoczywiste, zaskakujące połączenie smaków, doskonale pasujące do intensywnego espresso. Zobacz

Pomarańczowo-
czekoladowe trufle Rozpieść się smakiem klasycznego połączenia czekolady i pomarańczy zamkniętego w lekkich truflach. Zobacz